KERJA SAYA SEKARANG IALAH MEMBANGUNKAN DAN MENGUJI UBATAN HOMEONATUROPATI YANG POWERFUL DAN AMAT BERKESAN MENEUTRALKAN DAN MENYAH-KELUARKAN SEGALA BAHAN BERBAHAYA DARIPADA DRUG TERMASUKLAH BEKSIN NANTI YANG BAKAL DIPAKSA MASUK KE DALAM BADAN
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

SETELAH PUAS MENULIS DI FB SEHINGGA KENA BLOCK, SAYA KEMBALI KE MEJA KAJIAN…UNTUK PERKARA DI ATAS👆👆👆

Jika sekiranya TIADA sudah jalan rundingan, penulisan, pujuk rayu etc yang boleh MENGHALANG pihak berkuasa daripada MEWAJIBKAN vaksinasi covid-19 ke atas kita kita rakyat jelata…maka bersiap sedialah untuk diri dan keluarga untuk DIVAKSIN secara paksa rela atau sukarela…

Dalam hal ini, akta penyakit berjangkit bagai akan digunakan…sesiapa ENGKAR untuk vaksinasi BAKAL dikenakan tindakan undang-undang seperti didenda, dipenjara etc…

JALAN KELUAR?? ADA?? Ya ini yang saya sedang usahakan dan buat…jika TERPAKSA DAN DIPAKSA, kita kita semua TERPAKSA menerima suntikan beksin yang BERASASKAN agenda jahat sedunia itu…bagi yang boleh dan sanggup melawan dengan apa cara sekalipun sehingga diri dan keluarga TERSELAMAT daripada beksin, OKLAH…tak perlukan PENAWAR yang telah dan sedang saya usahakan ini…

Bagi sesiapa sahaja yang TIDAK DAPAT lari dari kena beksin covid-19 ini, PENAWAR homeonaturopati ini in sha Allah boleh BUANG KELUAR segala BAHAN BERBAHAYA YANG BERPOTENSI memberikan KESAN BURUK/SIDE EFFECTS kepada tubuh badan…jika beksin itu tiada bahan/mikroorganisma berbahaya OKLAH…hanya detox biasa akan berlaku setelah mengambil penawar saya ini…

*seperti yang telah dikeluarkan dalam akhbar, salah satu vaccine covid-19 yang telah diuji secara klinikal didapati menyebabkan kesan buruk ke atas sistem saraf atau neurologikal…oleh itu sebarang vaccine covid-19 lain lainnya kita turut kena JANGKAKAN kemungkinan kesan buruk ini…kena INGAT, kesemua vaccine covid-19 adalah dibuat secara TERGESA-GESA…dan ujian klinikal dibuat dalam masa singkat…kesan KRONIK (chronic toxicity tidak boleh dibuktikan) tidak diambil kira…kronik merujuk kepada apa akan jadi setelah 2 tahun, 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun etc setelah disuntik vaccine ini…

*set PENAWAR ini dibangunkan untuk cubaan counter attack sebarang POTENSI bahaya atau kesan buruk yang bakal dilakukan oleh vaccine covid-19 JIKA ADA samada utk kesan kesan ACUTE, SUB-CHRONIC atau CHRONIC

Formula PENAWAR ini sebenarnya telah LAMA digunapakai dalam rawatan saya sejak 8 tahun yang lepas lagi…cuma bezanya sekarang, saya telah buat kombinasi baru yang lebih MENYELURUH DAN HOLISTIK sifatnya dalam MENDETOKSIFIKASI segala bahan-bahan BERBAHAYA/BERPOTENSI bahaya kepada tubuh badan…

Setakat keracunan makanan biasa, formula asas sahaja sudah mencukupi…bilamana berhadapan dengan DRUGS/BAHAN KIMIA BERBAHAYA yang SENGAJA ditelan atau diinjek masuk ke dalam badan manusia, saya telah membuat formula baru dalam bentuk KOMBINASI iaitu DETOX 1, DETOX 2 dan DETOX 3…

Secara ringkasnya inilah fungsi setiap detox di atas:

1. DETOX 1 ~ detox UMUM yang membersihkan dan membebaskan KESEMUA organ utama badan seperti OTAK, PERUT, USUS, HATI DAN GINJAL daripada sebarang bahan kimia/mikroorganisma berbahaya

2. DETOX 2~ detox lebih spesifik dan memfokus secara INTENSIF membersihkan dan membebaskan PERUT dan USUS daripada segala bahan kimia/mikroorganisma berbahaya

3. DETOX 3~ detox lebih spesifik untuk HATI DAN GINJAL, untuk membersihkan dan membebaskan kedua dua organ ini daripada kesan buruk ataupun bahaya sebarang bahan kimia/mikroorganisma

Kombinasi TIGA jenis detox homeonaturopati ini juga akan MENINGKATKAN dan MENGUATKAN kembali VITAL FORCE/tenaga dalaman kita kita dalam melakukan SELF HEALING/penyembuhan kendiri jika badan sudah terjejas oleh bahan kimia/mikroorganisma BERBAHAYA..

Salah satu BUKTI UTAMA/TESTIMONI keberkesanan ini adalah merujuk kepada KES seorang pasien wanita saya dari Sandakan, Sabah…sesiapa pernah ikuti FB saya yang kena block itu pasti masih ingat bilamana suatu pagi saya buat FB LIVE dalam kereta kerana TERPAKSA menghantar secara URGENT set DETOX kepada pasien di Sandakan…pasien ini MENGADU sukar untuk tidur, sakit di sana sini seluruh badan, haid terhenti, terlalu sakit di tempat yang diinjek, pelupa, sesak nafas, kuat makan, gangguan hubungan suami isteri dan macam macam penderitaan lain (SILA BACA TESTIMONI PENUH DALAM SCREENSHOT DILAMPIRKAN)…setelah mengambil rawatan PERANCANG KELUARGA di salah sebuah hospital/poliklinik (saya kurang pasti pasal tempat dia mengambil suntikan tu)…saya dan pasien ini yakin yang segala kesan-kesan buruk itu adalah selepas SUNTIKAN PERANCANG tersebut…

ALHAMDULILLAH hanya selepas sekali ambil set DETOX 1, 2, 3…pasien kembali sihat dan NORMAL haidnya bagai…😊

BIIZNILLAH…

Wallahu a’lam

Nukilan

Prof Madya Dr. Mohd Rosni Sulaiman
Pensyarah

Merangkap

Perunding Perubatan Naturopati
D’Sakinah Holistic Therapy Center Alamesra Kota Kinabalu

www.dsakinah.com
Hp: 0198620380

“Semua penyakit ada PENAWAR kecuali MATI dan TUA. Kami membantu pelbagai penyakit dan masalah yang dideritai dengan izinNya seiring dengan rawatan perubatan utama yang diambil di hospital dan klinik. Inilah reputasi kami. Tubuh badan yang sihat dapat membantu dalam mendapatkan KESEMPURNAAN dalam BERIBADAH”

Penafian: Segala perkongsian yang diberikan ialah hanyalah bersifat akademik yang bertujuan untuk perkongsian ilmu dan pengalaman semata-mata. Ianya bukanlah bertujuan untuk mengiklankan sesuatu yang bertentangan dengan Akta Perubatan Tradisional dan Komplementari dan juga Garis Panduan Pengiklanan Ubat dan Produk Perubatan Kepada Orang Awam yang telah digubal bagi melengkapkan peruntukan Akta Ubat (Iklan dan Penjualan) 1956 dan Peraturan-Peraturan Lembaga Iklan Ubat 1976. Segala jenis rawatan/ubatan yang diberikan hanyalah setelah menjalani sesi konsultasi bersama pihak kami. Segala yang berlaku samada kesan baik atau buruk ke atas mana-mana individu yang berpunca daripada maklumat yang diberikan dalam Telegram ataupun laman sesawang ataupun FB ini adalah atas kesedaran dan tanggungjawab individu itu sepenuhnya.

 

Gambar SET DETOX AEFI

 

CONTOH TESTIMONI SET DETOX AEFI

 

FAQ Mengenai SET DETOX AEFI Dr. Mohd Rosni
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

1. Apakah bahan/ramuan asasnya?
▪️Detox ini adalah salah satu ubatan homeonaturopati yang berasaskan terutamanya herba, mineral, dan bunga-bungaan yang diproses secara homeopati untuk digunakan dalam bentuk gelombang tenaga penyembuhan.

2. Boleh tahan berapa lama/ ada expiry date ker tidak?
▪️Ubatan homeonaturopati termasuklah detox boleh bertahan sehingga setahun lamanya asalkan tidak dibuka, belum dicampurkan dengan air menjadikan larutan dan masih berbungkus aluminium foil dan tersimpan kemas di dalam bekas/tempat tertutup yang jauh daripada bahan elektronik bergelombang.

3. Betul ker boleh detox buang vaksin?
▪️Detox BUKAN untuk tujuan membuang keluar vaksin. Ianya digunakan hanya sebagai cubaan/ikhtiar untuk membuang keluar kesan BURUK atau AEFI selepas vaksinasi termasuklah segala bahan ramuan vaksin yang BERBAHAYA dan HARAM di sisi agama (bahan-bahan HARAM, bahan bahan kimia, nanopartikel, biokimia dan mikroorganisma berbahaya JIKA ada)

4. Apa fungsi UTAMA set detox ni?
▪️1. Mendetox keluar segala bahan-bahan BERBAHAYA dan TIDAK diperlukan oleh tubuh badan
▪️2. Membantu MENINGKATKAN imuniti badan untuk melawan pelbagai penyakit berjangkit dan penyakit kronik yang lain.
▪️3. MEMASTIKAN tubuh badan sentiasa SIHAT dan BERTENAGA

5. Satu set detox tu boleh dikongsi ramai-ramai sekeluarga ker?
▪️Tidak boleh kerana dos 1 set itu hanya telah diformulasikan dan diuji guna untuk keperluan seorang yang sihat/ pesakit untuk melengkapkan detox ke atas tubuh badan selama 1 bulan untuk kanak-kanak hingga warga emas & 1 bulan setengah utk bayi

6. Detox ni ada sebarang kesan buruk ker ke atas diri kita selepas mengambilnya?
▪️Ramai orang menyangka ianya adalah kesan buruk bila mengalami cirit birit, gatal-gatal badan, sakit kepala dan demam misalnya semasa mengambil detox. Kesemua ini adalah KESAN KRISIS PENYEMBUHAN/HEALING CRISIS dan bukannya KESAN BURUK/SIDE EFFECT. Ubatan homeonaturopati termasuklah detox TIDAK mengandungi bahan kimia berbahaya yang boleh menyebabkan KESAN BURUK. Kesan HEALING CRISIS itu adalah KESAN BAIK menandakan tubuh badan sedang dirawat dan sedang bertindakbalas positif dengan ubatan homeonaturopati yang sedang diambil.

7. Kalau saya dah beli set detox ni tetiber tidak pula dipaksa untuk injek vacc covid tu, apakah ianya membazirkan duit jer beli?
▪️Detox ini turut boleh digunakan untuk PENCEGAHAN pelbagai penyakit kronik. Jadi jika tidak kena vaksin sekalipun, detox ini masih boleh digunakan untuk mendetox tubuh badan selama sebulan untuk menguatkan kembali sistem imun badan MENCEGAH penyakit kronik daripada hinggap di tubuh badan.

8. Adakah semua peringkat umur boleh gunakan set detox ni?
▪️Ya, detox boleh digunakan untuk bayi berumur seawal 1 bulan sehinggalah warga emas yang berumur 60 ke 80 tahun.

9. Ada tak golongan tertentu yang TIDAK boleh ambil set detox ni?
▪️Set detox perlu dielakkan daripada wanita mengandung, pesakit jantung yang dipasang BATERI di dalam jantung mereka dan pesakit yang menghidap asma/lelah kronik yang terlampau teruk (perlukan konsultasi saya terlebih dahulu jika masih mahu mencuba detox)

10. Apakah pantang larang sepanjang menggunakan detox ni?
▪️Tidak boleh meminum air kelapa dan air kopi serta pengambilan bahan-bahan makanan atau minuman lain yang berkafein tinggi seperti minuman kola.

11. Jika berlaku kesan healing crisis yang teruk semasa ambil detox ni apa saya perlu buat untuk mengurangkannya?
▪️Perlu banyakkan minum air kosong. Jika masih merasai healing crisis yg teruk, pengambilan detox tersebut boleh dihentikan sehari dua sehingga keadaan badan kembali selesa, kemudian diteruskan kembali seperti biasa.

12. Kenapa detox ni DIJUAL dan tidak diberikan PERCUMA saja kalau niat hendak membantu?
▪️Kerana saya adalah Pengamal Perubatan Naturopati yang memiliki Pusat Rawatan sendiri iaitu D’Sakinah Holistic Therapy Center (www.dsakinah.com) yang memerlukan kos operasi yang tinggi demi memastikan ianya dapat dipertahankan untuk terus berbakti kepada orang ramai. Inilah salah satu perjuangan saya dalam perubatan Naturopati.