Produk Kami

XTRA_BRILLIANT_900Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan Homeopati): XTRA BRILLIANT™ – Formulasi perangsang minda yang dipertingkatkan kuasa dan kandungannya. – Terbukti dapat membantu golongan pelajar sekolah, IPT, dan golongan profesional yang banyak memerah otak dalam aktiviti harian mereka dengan meningkatkan ketajaman fokus minda, daya ingatan, IQ, EQ dan SQ. -Juga membantu mengawal gemuruh, panik, menjadikan lebih tenang, cergas pintar, petah, kreatif dan berketerampilan. – Harga: RM 25 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – XTRA BRILLIANT™…

KINI SEMUA ORANG BOLEH BERJAYA CEMERLANG…TIADA LAGI ALASAN UNTUK GAGALLL……

Testimoni Terbaik XTra Brilliant (En. Ridzuan, Kota Kinabalu)
Perubahan ketara pada anak saya tuan Dr. Rosni..bila dah mengambil Xtra Briliant….kalau dahulu amat payah mahu disuruh belajar..tetapi sekarang ini minat dia terhadap pelajaran amat tinggi…dia sudah pandai dengan sendirinya mengambil buku…melukis..buat apa yang dia hendak buat…suka bertanya itu dan ini kepada mamanya…syukur alhamdulillah…kalau sebelum ini…apabila mula sahaja belajar sekejap sudah mengeluh sakit kaki, penat, mengantuk dan mencari-cari alasan untuk berehat…anak saya bulan disember ini baru masuk 6 tahun…
=======================================================================


SUPERWOMAN_900

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): SUPERWOMAN™ – Terbukti dapat membantu merawat pelbagai masalah kewanitaan seperti kurang nafsu seks, faraj kendur, kemandulan (infertiliti), sindrom pra haid (PMS@Senggugut), keputihan, haid tidak teratur, cepat penat, endometriosis dan sebagainya.. – Harga: RM 60 sebotol (6-10 hari penggunaan). – SUPERWOMAN™….HARI-HARI SUAMI TAK SABARRR NAK BALIK RUMAH..

Testimoni Terbaik SUPERWOMAN™ (En. Khalid, Tuaran)
Isteri saya telah disahkan mengalami fibroid di dalam rahimnya. Pelbagai kaedah perubatan telah saya cuba tetapi tidak berjaya untuk menghilangkan fibroidnya itu dengan saiz sekitar 7 cm. Menurut doktor di hospital, kemungkinan besar pembedahan perlu dilakukan. Tetapi yang terkini, Alhamdulillah selepas sekitar 3 bulan mengambil SUPERWOMAN, doktor di hospital telah mengesahkan tiada lagi fibroid melalui scan yang telah dibuat. Terima kasih banyak-banyak Dr. Rosni atas produk SUPERWOMAN yang memang SUPERB. Saya berikan 5 bintang.

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): POWERMAN™ – Terbukti dapat membantu mengatasi masalah kelelakian seperti impotensi (mati pucuk), lemah tenaga batin, ejakulasi pramatang (cepat pancut, cepat mengalah), masalah prostat,kencing tak lawas, kurang subur dan tidak subur (infertiliti). – Harga: RM 60 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – POWERMAN™….ISTERI TERSENYUM LEBARRR NANTI NII……
=======================================================================

_900

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): POWERMAN™ – Terbukti dapat membantu mengatasi masalah kelelakian seperti impotensi (mati pucuk), lemah tenaga batin, ejakulasi pramatang (cepat pancut, cepat mengalah), masalah prostat,kencing tak lawas, kurang subur dan tidak subur (infertiliti). – Harga: RM 60 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – POWERMAN™….ISTERI TERSENYUM LEBARRR NANTI NII……

Testimoni Terbaik POWERMAN™ (Cikgu Manaf, Pitas)
– Assalamualaikum Dr. Rosni. POWERMAN itu memang power dan berkesan. Masalah lemah tenaga batin dan ejakulasi pramatang saya telah pulih setelah 2 bulan mengamalkannya. Alhamdulillah dan yang terkini isteri saya baru sahaja disahkan mengandung lagi.
=======================================================================

detox_900

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): DETOX™ – Terbukti berkesan dalam membantu sistem tubuh badan untuk menyingkirkan segala bahan toksik (beracun) melalui perpeluhan, air kencing dan najis…apabila tiada bahan toksik dalam badan, kesihatan seseorang akan menjadi lebih baik…antibodi akan menjadi bertambah kuat…pelbagai penyakit berbahaya akan dapat dicegah dan dibantu untuk dipulihkan dengan pelbagai ubat homeopati bagi penyakit-penyakit khusus yang lain… – Harga: RM 35 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – DETOX™….SINGKIRKAN BAHAN TOKSIK BADAN ANDA…PENYAKIT PUN AKAN LENYAP….

Testimoni Terbaik DETOX (Cik Farida, Lahad Datu)
Jerawat dan badan yang berbau tengik bila berpeluh adalah masalah utama saya dari semenjak sekolah menengah lagi. Pelbagai produk kesihatan telah dicuba untuk selesaikan masalah ini. Kebanyakannya cuma menyelesaikan secara sementara (bertahan untuk beberapa hari sahaja) saja masalah jerawat dan bau badan saya ini. Selepas amalkan DETOX formulasi Dr. Rosni selama 3 kali pengambilan (sebulan sekali), muka saya menjadi licin dan amat kurang berminyak. Amat jarang sudah jerawat saya timbul di muka ini. Apa yang paling menyeronokkan saya ialah sudah hampir sebulan bau tengik badan saya sudah amat berkurangan dan hampir tidak dapat dikesan lagi. Saya akan teruskan pengambilan DETOX hingga kedua-dua masalah saya ini hilang terus.
=======================================================================

setkid900

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): SET KIDNEY™ 1, 2, 3 – Terbukti berkesan dalam membantu sistem tubuh badan untuk merangsang pemulihan buah pinggang yang sudah rosak (sebelum hemodialisis) dan yang baharu sahaja menjalani hemodialisis (kurang daripada 6 bulan)…juga boleh membantu dalam mencegah kerosakan buah pinggang bagi individu yang ada tanda-tanda awal kerosakan buah pinggang akibat faktor-faktor seperti keturunan, pemakanan dan kecederaan.

– Harga: RM 375 satu set (14 hari penggunaan). – SET KIDNEY™ 1, 2, 3…KINI ADA PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KEROSAKAN BUAH PINGGANG…RAWATAN INI ADALAH SEBAGAI IKHTIAR MELALUI KAEDAH KOMPLEMENTARI YANG MENYOKONG RAWATAN MODEN DI HOSPITAL…PENYAKIT YANG DULUNYA MUSTAHIL, KINI SUDAH BUKAN LAGI MUSTAHIL UNTUK DIBANTU SEMBUHKAN…

Testimoni Terbaik SET KIDNEY™ 1, 2, 3 (En. Sam, Kota Kinabalu)
– Saya adalah merupakan pesakit buah pinggang yang baharu beberapa minggu menjalani hemodialisis dan telah berjumpa Dr. Rosni pada masa itu. Amat mengejutkan doktor di hospital dan diri saya sendiri bila mana nilai kreatinin telah turun dari 486 mikromol/L kepada 371 mikromol/L setelah sekitar sebulan mengambil SET KIDNEY 1, 2, 3 formulasi Dr. Rosni. Kini sudah sebulan lebih doktor di hospital menghentikan hemodialisis ke atas diri saya. Dulunya seminggu sekali saya terpaksa ke hospital menjalani dialisis. Kini tidak lagi. Saya amat bersyukur kepada Tuhan kerana dulunya rasa sudah mati dan kini rasa seperti baru hidup semula.
=======================================================================

nt_rktk900a

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): NT-KTRK™
– Anti-katarak..membantu mengatasi masalah berkaitan katarak, glaucoma, conjunctivitis, mengurangkan tahap rabun, dan segala masalah berkaitan kesakitan mata …insyaAllah telah terbukti berkesan.
-Harga: RM 60 sebotol untuk 6 hingga 10 hari penggunaan..
– NT-KTRK™, TIADA LAGI MASALAH MATA…SEKALI CUBA, MATA AKAN TERANG BERSINAR DAN BERKACA-KACA….

Testimoni Terbaik NT-KTRK™(Puan Rose, Kudat)
– Salam Dr..Terima kasih kerana add saya dalam group TELEGRAM ini dan memberikan info berkaitan cara rawatan Komplementari Naturopati Holistik…minggu lalu, ubat mata(katarak) yang saya beli dari doktor untuk mama saya sangat mujarab..selaput putih pada mata beliau sudah tiada lagi dan kepedihan pada mata mula berkurangan dan tidak perlu pakai cermin mata hitam lagi..sebelum ini terpaksa pakai cermin mata hitam kerana tidak boleh terkena cahaya, mata akan rasa sakit tetapi dengan ubat NT-KTRK itu, penglihatan pun dia beritahu sudah jadi jelas dan terang…kira-kira, dalam cuti sekolah ini, hendak bawa ibu bapa pergi D’Sakinah, hendak periksa tahap kesihatan..kalau bekam, urut dan apa-apa yang perlu kami akan lakukan di D’Sakinah itu nanti… saya tahu masa ini Dr. sudah jalan untuk Cuti-cuti Malaysia..selamat bercuti dan tq very2 much.
=======================================================================

energetik900

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): ENERGETIK™ – Terbukti dapat membantu menghilangkan kepenatan dan lemah-lemah badan bila bekerja seharian…ianya juga membantu mengembalikan tenaga minda yang kepenatan bila terlalu banyak membaca, menghafal dan berfikir ….amat sesuai diamalkan oleh individu-individu yang cepat penat minda dan tubuh badan bila-bila sahaja melakukan sebarang aktiviti seperti kerja-kerja menguruskan rumahtangga, urusan pejabat, menghadiri kuliah, bersukan dan sebagainya…amat sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur dan jenis pekerjaan…akan menjadikan anda semua lebih aktif, tahan lasak dan kelihatan sentiasa bertenaga… – Harga: RM 30 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – ENERGETIK™….PENYELESAIAN KEPADA MASALAH CEPAT PENAT, LEMAH-LEMAH BADAN DAN MUDAH LETIH LESU….KINI TIADA LAGI HALANGAN UNTUK KITA SEMUA SENTIASA AKTIF BERTENAGA….

Testimoni Terbaik ENERGETIK™(En. Karim, Melaka)
– Dulu saya sering kepenatan walaupun baharu saja bangun dari tidur ataupun selepas aktiviti kerja yang ringan sekalipun seperti membaca. Setelah saya mengamalkan selama sebulan ENERGETIK formulasi Dr. Rosni ini, segala masalah cepat penat dan lemah-lemah badan sudah beransur-ansur hilang. Kini saya masih mengamalkan ENERGETIK sebagai salah satu sumber kekuatan badan untuk aktiviti harian saya yang semakin hari semakin lasak dan mencabar ini. Terima kasih Dr. Rosni.
=======================================================================

ideal

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): IDEAL-BD™ – Terbukti dapat membantu mengurangkan kandungan lemak dan kolesterol berlebihan dalam badan dan seterusnya akan mengurangkan berat badan ke tahap yang ideal bagi yang ada masalah kegemukan (obesiti)….bagi yang terlalu kurus juga dapat membantu mendapatkan kembali berat badan ke tahap yang normal atau ideal…. – Harga: RM 60 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – IDEAL-BD™….MAHU MENDAPATKAN BERAT ATAU TUBUH BADAN YANG IDEAL CANTIK MENAWAN???…INILAH PENYELESAIAN YANG LEBIH SEMULAJADI..

Testimoni Terbaik IDEAL BD™
(En. Mohd Din, Johor)
– Pelbagai kaedah yang ada di pasaran saya sudah cuba namun semuanya tidak berkesan untuk menurunkan berat badan saya. Alhamdulillah dan terima kasih Dr. Rosni setelah baru sekitar 3 minggu menggunakan IDEAL BD, berat badan saya telah turun dari 104 kg kepada 100 kg. Bagi saya penurunan 4 kg adalah amat menggembirakan. Saya berazam akan terus gunakan IDEAL BD hingga mencapai berat badan saya yang ideal iaitu 85 kg.

(Pn. Inah, Kota Kinabalu Sabah)
-Maaf Dr.,terus terang saya kurang konsisten Dr dalam mengamalkan IDEAL BD ini. Tetapi kelmarin apabila timbang, berat badan saya sudah turun 3kg . Maaf baru perasan mesej Dr.
Alhamdulillah…ini dalam keadaan puan Inah tak konsisten makan produk ini….kalau dia konsisten keputusannya insyaAllah akan lebih baik nanti

=======================================================================

dbt

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): NT-DBT™ – Terbukti berkesan dalam membantu masalah berkaitan kencing manis diabetis mellitus, diabetis insipidus, pankreas lemah atau kurang berfungsi, hiperglisemia, hipoglisemia, saraf kebas dan sakit, lemah tidak bertenaga dan sebagainya… – Harga: RM 60 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – NT-DBT™….GULA NORMAL DALAM DARAH, TIADA LAGI KENCING MANIS…

Testimoni Terbaik NT DBT™ (Cik Rahmah, Menggatal Kota kinabalu)
– Salam. Saya hendak berkongsi 1 testimoni mengenai ibu saya. Dia ada kencing manis, darah tinggi, gastric, migrain dan masalah kulit yang kronik. Oleh kerana masalah kulitnya yang kronik, pakar kulit berikan dia ubat steroid dan ini menyebabkan glukosa dalam darah dia naik mendadak sampai berbelas mmol dan susah hendak turun ke paras normal walaupun steroid dah berhenti. Saya pun cuba ambil ubat homeopati formula Dr Rosni. Mula-mula ambi detox, first time glukosa darah turun ke 6 mmol. Lepas habis detox sambung lagi makan ubat diabetes homeopati utk 2 minggu. Alhamdullilah sampai sekarang paras glukosa dia kekal di paras normal.

=======================================================================

cool

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): COOL IT™ – Terbukti berkesan dalam membantu merawat pelbagai masalah berkaitan kulit seperti alergik, ekzema, psoriasis, kudis buta, kurap, dermatitis, jerawat dan sebagainya… – Harga: RM 40 sebotol (6 hingga 10 hari penggunaan). – COOL IT™…MASALAH KEGATALAN, KERENGSAAN DAN KULIT YANG HODOH AKAN LENYAP TANPA KESAN YANG KETARA LAGI…

Testimoni Terbaik COOL IT™ (Pn. Aminah, Sandakan) -Salam Dr. Rosni..penderitaan penyakit ekzema dan kegatalan kulit yang melampau yang sering ganggu kehidupan seharian saya sudah hampir pulih setelah sebulan mengamalkan COOL IT formula Dr. tersebut..tompokan kemerahan dan kehitaman yang ada seluruh badan saya terutamanya di kaki dan belakang badan sudah mula pudar dan kering..kegatalan pun dah tersangat kurang..in sha Allah nanti hujung bulan ini saya akan datang berjumpa Dr. lagi untuk menyambung ubat seperti yang dicadangkan selama 3 bulan tersebut untuk pulih dan bebas sepenuhnya dari ekzema ini..Terima kasih banyak-banyak..Hanya Allah SWT saja yang layak membalasnya ke atas khidmat rawatan dan ubatan Dr.

=======================================================================

NT-TUMOR

Formula PEMAKANAN NATUROPATI Dr. Rosni (berasaskan homeopati): NT-TUMOR™ – Terbukti berkesan dalam membantu mengatasi dan mencegah penyakit berkaitan sel ketumbuhan (tumor) samada lama atau baru, lembut ataupun keras… ianya memerlukan kesabaran dan kekonsistenan kerana agak lama tempoh masa diperlukan dalam mengamalkan ubat ini sebelum kesemua sel-sel tumor dapat benar-benar dihapuskan dari akar umbinya… – Harga: RM 100 sebotol (2 hingga 7 hari penggunaan bergantung kepada dos kekerapan yang dicadangkan). – NT-TUMOR™….KINI KETUMBUHAN ATAU TUMOR BUKANLAH LAGI SUATU MASALAH BESAR YANG SUKAR DIRAWAT…

Testimoni Terbaik NT-TUMOR™ (En. Mior, Ipoh) – Salam. Adalah amat merunsingkan apabila saya disahkan menghidapi tumor otak oleh pakar perubatan di hospital…menurut pakar, pembedahan untuk mengeluarkan tumor tersebut adalah berisiko tinggi…saya mengalami masalah pandangan duaan (double vision), kabur, pening-pening dan sering sakit-sakit kepala akibat daripada tekanan sel-sel tumor di dalam otak saya…namun begitu saya tidak berputus asa dan Alhamdulillah dipertemukan dengan formulasi NT-TUMOR Dr. Rosni ini…setelah amalkan selama 3 bulan, indikator bacaan tumor otak saya telah turun daripada 2000 ke 400…sekarang pening-pening, kesakitan kepala dan pandangan kabur dan duaan tiada lagi…Alhamdulillah…saya masih terus amalkan ubat NT-TUMOR ini…doakan saya agar cepat sembuh sepenuhnya…

Chinese (Simplified)EnglishJapaneseKoreanMalay