PAKEJ TERAPI BIASER BIASER JERRR…TAPI ADA KICK!

PAKEJ RAWATAN KAMI YANG PALING MENDAPAT SAMBUTAN…ALHAMDULILLAH…RAMAI DAH DAPAT MANFAAT…

Sudahlah murah, puas hati lagi…
“Jimat Wang Anda, Kesihatan Terpelihara, Berbaloi-baloi”

1.Pakej 6 in 1 UNTUK MASALAH KESIHATAN DALAMAN WANITA RM 280 (+ SET HOMEOPATI SUPERWOMEN RM 520.00)
Uinahhh, punya murah gia… ada sauna bertangas, urut kaki dan badan, sengkak rahim dan bekam khas.

2.Pakej 670 untuk MASALAH KESIHATAN DALAMAN LELAKI RM 670.00 (Harga asal RM 850)
Nah, ini kalilah… memang dicari ramai lelaki. Tarai dulu. Ada jaminan duit dipulangkan kalau inda berkesan.

3.Pakej SERVICE LENGKAP 5 in 1 RM 280 
Sini, ada bekam
Urut badan dan urut kaki
Sauna

Dan terapi pembetulan tulang belakang dan pinggul. Harga asal Rm 314 joo…

4.Pakej ASAS FEMINA 3 in 1》》》 RM 180.00 (harga asal RM 199)
Seenak kopi 3 dalam satu..
Ada bekam,
Ada urut badan
Dan sengkak rahim

5.Pakej SERVIS SATU BADAN 3 in 1》》》 RM 160.00 (harga asal RM 179)
Seenak kopi 3 dalam satu..
Ada bekam,
Ada urut badan
Dan boleh pilih urut kaki ka, sauna…

6.Pakej BASIC SERVIS BADAN 3 in 1》》》 RM 120.00 (harga asal RM 135)
Kalau inda mahu dibekam, boleh try urutan saja.Sauna, lepas tu berurut kaki (refleksologi) kemudian satu badan.

Pusat terapi siurang ini kan, mahu kasih perkenalkan bekam ini sama orang sabah. Tidak tingu itu umur, itu warna kulit ka atau itu etnik-etnik. Kami tibai bagi khidmat yang kamurang mahu dengan harga kawan-kawan.
Kami selalunya memfokuskan bekam basah sebagai kaedah bekaman yang kami perkenalkan kepada pelanggan kami. Proses bekaman ini kan, dimulakan dengan bekam angin atau kering sebagai cara untuk memberi sedikit kesan kebas pada poin bekam yang dikenakan pada permukaan kulit. Poin di permukaan kulit ini akan ditusuk dengan jarum yang disteril kemudian, penyedutan menggunakan cawan bekam dan pam vacum manual akan dilakukan sebanyak 2 tarikan sedutan menggunakan vakum manual. Darah kotor atau istilah lainnya, causative pathological substance akan disedut keluar daripada luka yang dibuat oleh jarum bekaman tadi. Masa sedutan hanya 3 hingga 5 minit, bagi yang lelaki dan lebih kurang 3 minit bagi yang perempuan. Kitaran tusukan setiap poin hanya dua kali.

Proses bekaman yang kami lakukan hanya ingin memaksimakan proses pengeluaran darah kotor daripada permukaan kulit epidermis, bukan kerana mengeluarkan seberapa banyak darah dari badan pelanggan.
Siurang dah rasa 3 kali berbekam, memandangkan admin jenis takut jarum, sepanjang dibekam admin akan gigit tuala, supaya jeritan kurang mengganggu. Pengalaman siurang bah kan,, bekam ni tak sakit. Hanya pedih sikit2 macam dicubit2 manja atau digigit semut saja.

BAGAIMANA PULA DENGAN URUTAN? Urutan yang betul samada menyakitkan atau tak, semestinya memberi kebaikan kepada yang diurut. Urutan perlembutan yang dilakukan di D’Sakinah, untuk melancarkan peredaran darah di samping mengurangan ketegangan otot apatah lagi bila pelanggan memerlukan pembetulan tulang belakang dan pinggul.

Kalau urutan itu menyakitkan, walau disentuh sikit… diurut sapu2 maknanya muscle spasm lah tu.. tegang sangat otot tu. Biasa kes tegang2 otot ni berlaku pada golongan yang bekerja berdiri lama, atau duduk lama menghadap komputer. Kekadang disertai dengan rasa mencucuk di tumit kaki, rasa urat kaki macam ditarik tarik, mengencang katakan…

Sebab itu, bila sesi mengurut, admin akan galakan terapis berbual dengan pelanggan…dan pelanggan tak memendam rasa sakit kalau terapis tetiba tertekan kuat ke, atau tak de rasa sangat ke…

Jadi sesi urutan badan, urutan perlembutan di D’Sakinah ni lebih memfokuskan utk rawat kecederaan otot yang ringan, ketegangan otot, lemah otot, sakit sengal lenguh kebas… selalunya pelanggan tak ada masa untuk terlelap. Tapi ada juga kes, mereka terlelap sebab syok sangat. Sudah diurut sakit, tiba2 diaduk dengan urutan yang merelaxkan… perghhh sayup2 jak suara terapis tu, then… zzzzzz…
So, kamurang blh memilih jenis urutan yang bagaimana kamurang mahu. Nak yang relax2 sampai tertidur, nak diuli sampai lembut, atau apa2?

Siapa mahu harga kawan-kawan ini jom, set appointment melalui whatsapp/call di talian:

 0199388438 (AISYAH) atau 0198620380 (DR. ROSNI)