RAHSIA ANAKKU RAJIN DAN CEMERLANG
———————————————————

☆ Pelajar yang cemerlang memiliki daya FOKUS, daya FIKIR, daya INGATAN, daya PEMAHAMAN dan SEMANGAT yang KUAT.

FOKUS, FOKUS DAN TERUS FOKUS

☆ Produk pemakanan homeopati Dr. Rosni ini telah terbukti membantu meningkatkan fokus, ketajaman berfikir, hafalan dan pemahaman di kalangan para pelajar.

☆ Formulasi perangsang minda yang dipertingkatkan kuasa dan kandungannya ini boleh membantu golongan pelajar sekolah, mahasiswa/i universiti, dan golongan profesional yang banyak memerah otak dalam aktiviti harian mereka dengan meningkatkan ketajaman fokus minda, daya ingatan, IQ, EQ dan SQ.

☆ Ianya juga boleh membantu mengawal gemuruh, panik, menjadikan lebih tenang, cergas, pintar, petah, kreatif dan berketerampilan.

☆ X-TRA BRILLIANT antara produk terlaris Dr. Rosni setakat ini.

☆ Pelbagai TESTIMONI daripada ibu bapa telah diperolehi. Anak-anak mereka makin cemerlang dan lebih mudah mendengar kata dan mengikut arahan.

☆ Meningkatkan bilangan “A+” dan “A” dalam pelbagai matapelajaran bila diamalkan X-TRA BRILLIANT secara konsisten..in sha Allah…buktikan sendiri…bila lagi kalau bukan hari ini?

☆ Satu kotak (ada 4 botol di dalamnya) untuk seorang anak pada harga cuma RM100 (Sabah Sarawak) dan RM110 (Semenanjung) untuk bekalan sebulan..pelaburan untuk masa depan anak-anak kita yang pastinya berbaloi-baloi…

Gambar-gambar TESTIMONI salah seorang pelajar yang mendapat 5A dalam UPSR setelah mengamalkan XTRA BRILLIANT sekitar 6 bulan sebelum peperiksaan

TESTIMONI TERPILIH
——————————

Perubahan ketara pada anak saya tuan Dr. Rosni..bila dah mengambil Xtra Briliant….kalau dahulu amat payah mahu disuruh belajar..tetapi sekarang ini minat dia terhadap pelajaran amat tinggi…dia sudah pandai dengan sendirinya mengambil buku…melukis..buat apa yang dia hendak buat…suka bertanya itu dan ini kepada mamanya…syukur alhamdulillah…kalau sebelum ini…apabila mula sahaja belajar sekejap sudah mengeluh sakit kaki, penat, mengantuk dan mencari-cari alasan untuk berehat…anak saya bulan disember ini baru masuk 6 tahun…

(En. Ridzuan, Kota Kinabalu)

Testimoni bergambar dari aplikasi telegram secara online, sila lawati link di bawah:

https://www.facebook.com/…/a.76190027049…/1312136422138283/…

————————————————————————

>>> Sila hubungi SEGERA no. berikut melalui Whatsapp/SMS/ Call untuk mendapatkan X-TRA BRILLIANT :

1. 0198620380 (Dr. Mohd Rosni)

2. 0105173785 (Pn Fadzilah)

3. 0199388438 (Aisyah)

>>> Sila hubungi SEGERA no. berikut melalui Whatsapp/SMS/ Call untuk mendapatkan X-TRA BRILLIANT :

1. 0198620380 (Dr. Mohd Rosni)
2. 0105173785 (Pn Fadzilah)